Connect with us

Comunitat

La Grossa de Nadal, el 88008, deixa un grapat de milions a Mallorca

La Grossa de Nadal, el 88008, deixa un grapat de milions a Mallorca

El primer premi s’ha venut a diverses administracions de l’illa i ha deixat al voltant de 24 milions d’euros

El número 88.008 ha resultat premiat amb la Grossa, el primer premi de la Loteria de Nadal, dotat amb 4.000.000 euros a la sèrie. Ha deixat uns 24 milions d’euros en premis a Mallorca i Menorca.

S’ha venut, sobretot, en una llibreria de Ciutadella que ha repartit prop de 20 milions d’euros en 49 dècims premiats; i en menor mesura a Palma, Calvià, Marratxí, Pollença, Can Picafort i Ciutadella (Menorca).

A la capital s’han venut quatre dècims en un estanc a la Carretera Militar a Platja de Palma, i almenys un altre en un punt de l’avinguda del Cid de Son Ferriol a través del web.

A Marratxí s’ha venut un dècim a través de web a l’estanc del carrer General Weyler 24 del Pla de Na Tesa. A Can Picafort s’han distribuït dos dècims en una cerveseria i a Calvià un dècim en un estanc de Portals Nous i una administració de Loteries de Peguera.

La grossa de Nadal del 2023 s’ha fet esperar. No ha sortit fins a les 13.16 hores. Ha superat, per tant, em diferencia l’anterior rècord, que era a la una en punt.

El número ha estat cantat a les 13.16 hores al vuitè filferro de la novena taula.

Són tendència