Connect with us

Actualitat

Silenci per les víctimes de Barcelona

Tots els municipis de l’interior de Mallorca han guardat un minut de silenci

A les dotze en punt del migdia els representants polítics s’han concentrat davant les oficines dels seus respectius Ajuntaments per mostrar el seu rebuig al terror i per honorar les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils.

Concentració a les portes de l'Ajuntament de Son Servera.

Concentració a les portes de l’Ajuntament de Son Servera.

Així l’Ajuntament de Manacor s’ha sumat a la convocatòria institucional de mostra de condemna i rebuig als atemptats, al dol per les víctimes i els seus familiars. Per aquest motiu les banderes institucionals de l’Ajuntament de Manacor onejaran a mig pal durant tres dies com a mostra de condol i solidaritat amb els familiars i amics de les víctimes dels atemptats que es varen produir ahir a la Rambla de Barcelona, on varen morir 13 persones i varen provocar centenars de ferits, i el que s’ha produït aquesta matinada a Cambrils, que ha provocat diverses persones ferides.

Manacor, preparat

El batle de Manacor, Pedro Rosselló, juntament amb el regidor de Policia, Miquel Perelló, han rebut avui dematí els representants de la Policia Local, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil. Els inspectors de la Policia Local, Antoni Sureda i Angel Duró; juntament amb l’inspector en cap de la Policia Nacional a Manacor, Luis Gil de Sola, i el tinent de la Guàrdia Civil, Miguel Vicente Horrach, s’han reunit amb els representants polítics per planificar tasques coordinades de protecció contra la violència i per col·laborar en tot el que sigui necessari per fer de Manacor un municipi encara més segur. “La ciutadania pot estar tranquil·la, Manacor i tota la comarca són territoris segurs”, han conclòs els caps de els forces de seguretat.

“Manacor i tota la comarca són territoris segurs”, segons els caps de les forces de seguretat

Hospital de Manacor, aquest migdia.

Hospital de Manacor, aquest migdia.

Són tendència