Connect with us

Comunitat

Detingut un policia local de Palma per llogar trasters sense llum ni ventilació a estrangers irregulars

Detingut un policia local de Palma per llogar trasters sense llum ni ventilació a estrangers irregulars

Cobrava entre 350 i 700 euros per habitacles d’entre 8 i 15 metres quadrats

Un agent de la Policia Local de Palma, que gestionava més de 70 habitatges que eren llogats a ciutadans estrangers en situació irregular, ha estat detingut aquestes últimes hores. Eren habitatges que en la majoria dels casos es trobaven en pèssimes condicions. En molts casos eren plantes baixes, soterranis o trasters, d’entre vuit a quinze metres quadrats i sense llum ni cap classe de ventilació.

La investigació, segons ha informat la Policia, es va iniciar després que la Policia Local rebés una denúncia de la Conselleria d’Habitatge del Govern, que havia detectat una sèrie d’habitacles amb pèssimes condicions de salubritat que eren utilitzats per immigrants irregulars com a habitatge.
Els espais que eren llogats tenien entre vuit i quinze metres quadrats, i havien estat habilitats amb un vàter, una dutxa, un fogonet i una gelera.

Els residents pagaven per cada habitacle d’aquests entre 300 i 750 euros al mes. La majoria de les víctimes eren ciutadans estrangers i alguns estaven en situació irregular a l’Estat.

Són tendència