Connect with us

Actualitat

Els perills en l’estructura obliga a tancar tres aules del CEIP Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç

Els perills en l'estructura obliga a tancar tres aules del CEIP Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç

La mesura afecta a uns 80 alumnes, els quals han hagut de ser reubicats en altres espais del centre

La Conselleria d’Educació i Universitats ha decidit tancar tres aules de primària del primer pis del CEIP Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç davant el perill que presenta l’estructura de l’edifici.
La mesura s’ha fet efectiva després de la visita al centre que va protagonitzar aquest dijous el conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, i el gerent de l’IBISEC, Mateu Suñer. Els responsables polítics pogueren comprovar en primera persona el mal estat de l’estructura de l’edifici. Un tècnic de l’IBISEC, el mateix dia, va dur a terme una revisió de l’edifici i es va decidir clausurar les tres aules pel perill que presenten.

Els espais del centre educatiu que han quedat inutilitzats acollien alumnes de cinquè i sisè de primària. En concret, afecta uns 80 alumnes, els quals han hagut de ser reubicats en altres espais del centre.

La Conselleria d’Educació i Universitats instal·larà, de manera urgent, dues aules modulars per pal·liar la manca d’espai. Ara, l’IBISEC treballa en la intervenció que s’ha de dur a terme en el centre per millorar l’estat de la infraestructura.

Publicitat

ÚLTIMES NOTÍCIES

Publicitat

PUBLICITAT

Són tendència