Connect with us

Actualitat

La felanitxera Amàlia Salas, nova gerent de la Institució Pública Antoni M. Alcover de Manacor

La felanitxera Amàlia Salas, nova gerent de la Institució Pública Antoni M. Alcover de Manacor

Llicenciada en Història de l’Art i Màster en Patrimoni Cultural:ha exercit des de 2021 com a gestora de la Fundació Cosme Bauçà de Felanitx

L’Ajuntament de Manacor ha fet públic aquest dimarts que Amàlia Salas (Felanitx, 1984) ha pres possessió com a nova gerent de la Institució Pública Antoni Maria Alcover. Llicenciada en Història de l’Art i Màster en Patrimoni Cultural: investigació i gestió per la Universitat de les Illes Balears ha exercit des de 2021 com a gestora de la Fundació Cosme Bauçà de Felanitx exercint tasques de programació d’esdeveniments i activitats, catalogació, creació del programa educatiu per escolars i la seva posada en pràctica i visites per públic general. Salas compta amb una trajectòria professional sòlida vinculada al món cultural de Mallorca.

Salas relleva a Cristina Duran, l’anterior gerent de la Institució, amb el repte de consolidar la tasca feta i impulsar la casa gran de la cultura manacorina i catalana com a espai de coneixement, ressalta el comunicat municipal.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència