Connect with us

Actualitat

Obres de millora de carrers i evacuació de pluvials a Portopetro

Obres de millora de carrers i evacuació de pluvials a Portopetro

També s’ha iniciat l’actuació que possibilitarà tornar a asfaltar el Passegi des Port, i que serà aprofitada per canviar els pendents per enviar l’aigua de pluja cap a la mar

Fa uns dies s’iniciaren les obres de millora de distintes infraestructures viàries i la canalització de l’aigua de pluja en el nucli costaner de Portopetro, en el municipi de Santanyí. Aquesta actuació suposarà una inversió de gairebé 100.000 euros i afectarà principalment els carrers Son Durí i s’Auberg, el Passeig des Port i la plaça del Caló des Moix.

Als carrers Son Durí i S’Auberg, i a la zona del Caló des Moix, s’està implantant la xarxa de recollida d’aigües pluvials. L’objectiu és resoldre un problema que s’arrossega de fa temps quan plou molt; l’àrea quedava inundada i provocava problemes de circulació i problemes als veïnats, segons ha informat el departament de premsa del consistori. A més, també s’asfaltarà de bell nou tota la rotonda del Caló des Moix per millorar la seguretat. Per aquesta actuació, el consistori compta amb un pressupost de 48.305,64 euros.

També s’ha iniciat l’actuació que possibilitarà tornar a asfaltar el Passegi des Port, i que serà aprofitada per canviar els pendents per enviar l’aigua de pluja cap a la mar.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència