Connect with us

Actualitat

El nadó podria haver estat abandonat dins del contenidor pocs minuts després d’haver nascut

El nadó podria haver estat abandonat dins del contenidor poc després d'haver nascut

Els investigadors de la Policia Nacional creuen que la criatura encara era viva quan va ser dipositada a les escombraries

Els investigadors de la Policia Nacional treballen sobre la hipòtesi que l’abandonament del nadó a l’interior d’un contenidor a Porto Cristo podria haver-se produït pocs minuts després que hagués nascut a l’interior del cotxe. Aquest fet fa suposar que estava viva en el moment que va ser dipositada a les escombraries.

Per aquest motiu, els tres arrestats estan acusats d’un presumpte delicte d’assassinat. Tots ells han passat aquest dilluns a disposició judicial. Després de prestar declaració, la jutgessa del Jutjat d’Instrucció número 3 de Manacor ha acordat decretar presó provisional comunicada i sense fiança per a dos dels detinguts. La magistrada encarregada del cas els imputa inicialment un presumpte delicte d’assassinat. La tercera persona arrestada pels fets ha quedat en llibertat provisional amb mesures cautelars, retirada de passaport i amb compareixences periòdiques.

Els responsables policials aquest dilluns han ofert una roda de premsa per donar compte de la investigació. Han agraït la col·laboració ciutadana i la tasca policial conjunta duta a terme entre efectius de la Policia Nacional i la Policia Local.

Els agents responsables del cas van aconseguir identificar tres persones presumptament vinculades amb els fets entre divendres i dissabte.

Els investigadors, també han informat que el pare biològic de la criatura no té cap mena d’implicació amb els fets, ja que el passat dijous a la nit es trobava fora de Mallorca

La mare de la criatura va poder ser identificada i detinguda divendres a la nit. Aquesta presentava una hemorràgia interna i va haver de ser traslladada a l’hospital de Manacor on va quedar ingressada. L’endemà van ser arrestats una segona dona i un home. El cotxe va poder ser localitzat a l’interior d’un garatge.

Els investigadors, també han informat que el pare biològic de la criatura no té cap mena d’implicació amb els fets, ja que el passat dijous a la nit es trobava fora de Mallorca.

Són tendència