Connect with us

Actualitat

Presó per a dues de les tres persones detingudes per la mort d’un nadó abandonat a Porto Cristo

Presó per a dues de les tres persones detingudes per la mort d'un nadó abandonat a Porto Cristo

La jutgessa de Manacor ha decretat l’empresonament de la mare i el seu cunyat; la tercera persona ha quedat en llibertat amb càrrecs

La jutgessa del Jutjat d’Instrucció número 3 de Manacor ha acordat aquest dilluns decretar presó provisional comunicada i sense fiança per a dos dels detinguts per la mort d’un nadó a Porto Cristo. La jutgessa els imputa inicialment un presumpte delicte d’assassinat. La tercera persona arrestada pels fets ha quedat en llibertat provisional amb mesures cautelars, retirada de passaport i amb compareixences periòdiques.

Els responsables policials aquest dilluns han ofert una roda de premsa per donar compte de la investigació. Han agraït la col·laboració ciutadana i la tasca policial conjunta duta a terme entre efectius de la Policia Nacional i la Policia Local de Manacor.

Els investigadors de la Policia Nacional treballen sobre la hipòtesi que l’abandonament del nadó a l’interior d’un contenidor a Porto Cristo podria haver-se produït pocs minuts després que hagués nascut a l’interior del cotxe. Aquest fet fa suposar que estava viva en el moment que va ser dipositada a les escombraries.

Els agents responsables del cas van aconseguir identificar tres persones presumptament vinculades amb els fets entre divendres i dissabte.

La mare de la criatura va poder ser identificada i detinguda divendres a la nit. Aquesta presentava una hemorràgia interna i va haver de ser traslladada a l’hospital de Manacor on va quedar ingressada. L’endemà van ser arrestats una segona dona i un home. El cotxe va poder ser localitzat a l’interior d’un garatge.

La mare de la criatura va poder ser identificada i detinguda divendres a la nit

La mare de la criatura va poder ser identificada i detinguda divendres a la nit
Moment en que va ser detinguda la mare del nadó el passat divendres a la nit. Presentava una hemorràgia interna i va haver de ser traslladada a l’hospital de Manacor on va quedar ingressada.

Són tendència