Connect with us

Vist a les xarxes

Els bisbes espanyols convocats a una reunió excepcional al Vaticà

Aquesta trobada, però, arriba pocs dies després que el Defensor del Poble presentés el seu informe sobre els casos d’abusos sexuals a l’Església espanyola

Segons informa el diari ‘El País’ en la seva edició d’avui divendres, el papa Francesc ha convocat tots els bisbes espanyols, entre ells al bisbe de Mallorca Sebastià Taltavull, a una reunió al Vaticà el pròxim 28 de novembre. Es tracta d’una convocatòria completament excepcional que, en principi, ha de servir per parlar sobre la inspecció que dos bisbes de Roma van fer, per ordre del pontífex, als seminaris d’Espanya, segons la mateixa font.

Aquesta trobada, però, arriba pocs dies després que el Defensor del Poble presentés el seu informe sobre els casos d’abusos sexuals a l’Església espanyola, que estimava que, en els últims 50 anys, hi ha hagut 440.000 víctimes d’haver patit abusos sexuals.

La notícia que publica El País’ recorda que l’última vegada que hi va haver una reunió semblant va ser el 2018, quan el papa va convocar tots els bisbes xilens per tractar els casos d’abusos a menors al país, i va provocar la dimissió de tota la seva cúpula.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència