Connect with us

Vist a les xarxes

Pedro Sánchez demana per carta el suport de la militància a l’amnistia

Pedro Sánchez demana per carta el suport de la militància a l'amnistia

El president del govern espanyol en funcions i líder del PSOE “demanda continuar avançant en el retrobament per superar les ferides encara obertes”

Pedro Sánchez ha enviat una carta als militants socialistes on demana el seu suport a la consulta que s’està duent a terme aquesta setmana per donar llum verda a l’acord de coalició amb Sumar i que necessita el suport dels partits independentistes catalans.

El president del govern espanyol en funcions i líder del PSOE ha defensat l’amnistia com el “camí correcte” per continuar avançant en la convivència i ha dit que per assolir la majoria necessària han d’acordar una de “més àmplia” que “demanda continuar avançant en el retrobament per superar les ferides encara obertes”.

La pregunta que s’haurà de respondre és: Dones suport a l’acord per a formar un govern de coalició amb Sumar i aconseguir el suport parlamentari d’altres formacions polítiques per assolir la majoria necessària?

La militància del PSIB-PSOE pot votar telemàticament des d’avui matí, a les 12h, fins divendres 3 de novembre a les 12h, en la consulta sobre les negociacions per a la investidura de Pedro Sánchez com a president del govern espanyol.

La pregunta que s’haurà de respondre és: Dones suport a l’acord per a formar un govern de coalició amb Sumar i obtenir el suport parlamentari d’altres formacions polítiques per assolir la majoria necessària?

El vot electrònic es farà mitjançant el Portal de la Militància, a través de portal.psoe.es, amb identificació d’usuari i contrasenya.

Són tendència