Connect with us

Actualitat

Més per Capdepera aireja que els socialistes van proposar una moció de censura contra la batlessa del PP

Finalment, PP i MÉS governaran plegats a Capdepera

Els ecosobiranistes carreguen contra l’exbatle del PSOE, Rafel Fernández, l’actitud del qual des del juny ha estat “tan nefasta que ja no trobam qualificatius per definir-la”

Més per Capdepera, que el 23 d’octubre passat va signar un acord de governabilitat amb el PP, han fet públic aquest dilluns en un comunicat que els socialistes van proposar presentar una moció de censura contra l’actual batlessa popular Mireia Ferrer per formar un govern de coalició entre PSOE, Més i El Pi en què el líder socialista Rafel Fernández reeditaria el càrrec de batle a l’última part de la legislatura. Tot i això, l’assemblea de MÉS “va tornar a rebutjar per enèsima vegada i pràcticament per unanimitat qualsevol acord amb el PSOE si l’exbatle no feia un pas al costat”.

Els ecosobiranistes carreguen contra Fernández, l’actitud del qual des del juny ha estat “tan nefasta” que la formació «ja no troba qualificatius per definir-la». “Ens costa molt entendre com és incapaç de reconèixer que, després de 16 anys a l’Ajuntament, és l’únic responsable que no sigui possible un acord progressista al nostre municipi”, apunta MÉS.

Són tendència