Connect with us

Actualitat

Finalment, PP i MÉS governaran plegats a Capdepera

Finalment, PP i MÉS governaran plegats a Capdepera

Els dos partits coincideixen en justificar l’entesa dient que “les prioritats i els punts en comú són molt superiors a les diferències”

El Partit Popular i MÉS per Capdepera, finalment, han signat aquest dilluns un acord per garantir la governabilitat de l’Ajuntament de Capdepera el que resta de legislatura.

Ambdós partits, mitjançant un comunicat conjunt, reconeixen que es tracta d’un acord amb ideologies distants i amb grans diferències programàtiques en l’àmbit supramunicipal, però ho justifiquen dient que” hem posat en comú els dos programes electorals locals i resulta que les prioritats i els punts en comú són molt superiors a les diferències. Hem arribat a la conclusió que ara és el moment de prioritzar Capdepera, per solucionar tots els problemes de la ciutadania i treballar per millorar el nostre municipi”.

En compliment de l’acord que s’ha fet públic aquest dilluns, la batlessa, Mireia Ferrer, convocarà un ple aquesta mateixa setmana per delegar les competències entre els regidors d’un partit i l’altre.

Són tendència