Connect with us

Vist a les xarxes

Tres de cada quatre denúncies per abusos infantils tarden més de dos anys en ser jutjats

L'entitat calcula que només es denuncien el 15% dels abusos infantils. L'informe de Save the Children també posa de manifest que gairebé el 80% dels agressors són un conegut de la víctima, i en el 40% dels casos es tracta d'un familiar, sobretot pares i padrastres. A més, només el 4% tenia antecedents previs per violència sexual.

Ho diu ‘Save The Children’, que lamenta que la justícia encara està lluny de complir els objectius que serien desitjables

Tres de cada quatre denúncies per abusos infantils tarden més de dos anys a arribar a judici. I quan hi arriben, només un de cada tres casos acaba amb penes de més de cinc anys de presó. Ho avisa Save The Children, que lamenta que la justícia encara està lluny de complir els objectius que serien desitjables.

L’entitat calcula que només es denuncien el 15% dels abusos infantils. L’informe de Save the Children també posa de manifest que gairebé el 80% dels agressors són un conegut de la víctima, i en el 40% dels casos es tracta d’un familiar, sobretot pares i padrastres. A més, només el 4% tenia antecedents previs per violència sexual.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència