Connect with us

Actualitat

Manacor presenta nous recursos orientats a fomentar la bona salut emocional

@joventutmanacor

Mitjançant la plataforma d’Instagram: @joventutmanacor

Els joves del municipi de Manacor tenen des d’aquest dimecres les noves xarxes socials del departament de Joventut al seu abast mitjançant l’adreça d’Instagram @joventutmanacor.

Les noves xarxes socials de Joventut s’estrenen amb una sèrie de vídeos en què hi han participat joves de Manacor on parlen de la salut emocional. Es tracta d’una iniciativa i d’un recurs que té l’objectiu de desestigmatitzar aquest assumpte, sovint tabú, i que permeti alhora servir de referència a l’hora de poder abordar aquesta qüestió a les aules, amb la família o amb els amics.

«Tindrem un poble i un municipi més cohesionat i inclusiu si els nostres joves tenen espais on tractar aquesta qüestió fonamental per al seu desenvolupament», ha declarat la regidora de Joventut, Carme Gomila. La convocatòria de premsa ha comptat també amb la participació de les tècniques de Joventut de l’Ajuntament i amb Soraya Chaib, una jove manacorina de 16 anys que actualment cursa primer de Batxillerat.

Per la seva part, Soraya Chaib ha explicat que els joves de la seva generació «comença a parlar amb més naturalitat sobre les nostres emocions, però encara queda molta feina per fer», per la qual cosa ha agraït la iniciativa municipal.

Són tendència