Connect with us

Actualitat

Dues persones sofreixen cremades de segon grau després d’incendiar-se el seu habitatge a Manacor

Dues persones sofreixen cremades de segon grau després d'incendiar-se el seu habitatge a Manacor

El foc va afectar a la cuina, bugaderia, l’habitació confrontant i una habitació del pis superior, segons els Bombers. L’immoble va haver de ser precintat temporalment

Ahir diumenge es va declarar un incendi al carrer Espanya número 37 del nucli urbà de Manacor. Agents de la Policia Local van procedir a desallotjar els residents del domicili que s’estava cremant i també als veïns dels immobles adjacents. Dues de les tres persones que vivien a l’habitatge incendiat patiren cremades de segon grau als braços, segons ha informat el Consistori.

El focus va tenir lloc a la zona posterior de l’immoble, a la zona de la bugaderia annexa a la cuina. Segons una de les persones que hi viuen, estava torrant pa i ràpidament s’ha produït una deflagració de gas a l’hora de cuinar.

Ràpidament, també s’hi han personat dotacions de Bombers i del Cos de la Policia Nacional, a més d’una ambulància del 061 que va atendre a les persones que resultaren ferides.

El foc va afectar a la cuina, bugaderia, l’habitació confrontant i una habitació del pis superior, segons els Bombers.

L’habitatge va haver de ser precintat, ja que l’incendi va provocar danys que afecten la seguretat de l’estructura. Així mateix, també han quedat afectats els serveis de llum i aigua, per la qual cosa s’ha instat els inquilins a no pernoctar al domicili fins que no es produeixin les inspeccions oportunes.

Són tendència