Connect with us

Actualitat

Investigades a Manacor dues agressions sexuals a menors amb 15 dies de diferència

Investigades a Manacor dues agressions sexuals a menors amb 15 dies de diferència

En un dels casos, que no tenen cap mena de relació, es va produir la primera quinzena del mes d’agost en un parc aquàtic de l’illa i la víctima també era menor d’edat

Agents de la Policia Nacional a Manacor, van procedir a la detenció de dues persones per agredir sexualment a dos menors d’edat, en dos fets diferents sense tenir cap relació els presumptes autors.

El primer dels fets es va produir el 10 d’agost passat, quan agents de la Unitat de Família i Atenció a la Dona de la Comissaria de la Policia Nacional a Manacor, van detenir a un menor per agredir sexualment una companya també menor d’edat.

El lamentable succés va tenir lloc en un conegut parc aquàtic recreatiu de Mallorca. Els dos menors van coincidir en un viatge recreatiu, moment en què el presumpte agressor va començar a fer insinuacions a la víctima. Dies posteriors, en una sortida al parc aquàtic, mentre hi havia diversos menors en una piscina, l’agressor, aprofitant la corpulència respecte de la víctima, la va arrossegar per sota l’aigua fins a desplaçar-la a un lloc apartat i estret, on la va subjectar contra la paret amb força, tapant-li la boca i consumant l’agressió sobre la menor. Després d’un breu espai de temps la víctima es va poder desfer del presumpte autor, fugint del lloc i informant del que havia passat.

Els fets van ser posats en coneixement de la UFAM de la Policia Nacional a Manacor després de la presentació d’una denúncia, i els agents d’aquesta unitat van procedir a la detenció del menor com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual, donant compte a Fiscalia de Menors.

El segon cas, va passar el 29 d’agost. Un home va ser detingut per agredir sexualment un menor mitjançant tocaments. Els fets tingueren lloc quan el menor, es trobava en un conegut bar de Porto Cristo juntament amb la seva mare, i va ser abordat per un conegut de la família, que mitjançant engany i sota el pretext d’ensenyar al menor unes ulleres noves, se’l va endur al seu propi domicili sense consentiment de la mare.

Un cop al domicili, l’home va començar a fer tocaments al menor, advertint-lo que no s’ho havia d’explicar a ningú, i que era un secret entre ells. Malgrat tot, el menor al cap de poca d’una estona va anar-se’n del domicili sent localitzat per la mare la qual el va interrogar sobre la seva momentània desaparició.

El menor finalment va confessar a la mare el que va passar, per la qual cosa aquesta va telefonar al 091. Després d’entrevistar-se amb agents de la Brigada de Seguretat Ciutadana de la Policia Nacional, juntament amb el menor i la mare, es va realitzar una batuda per la zona localitzant en la via pública al presumpte autor dels fets, procedint a la detenció.

La posterior investigació dels fets, demostraren om aquesta persona, pel que sembla, també havia fet temptatives similars amb altres menors de la mateixa família. El detingut va passar a disposició del Jutjat d’Instrucció de guàrdia a Manacor, on es va dictar una ordre d’allunyament amb la prohibició d’aproximar-se i comunicar-se amb la víctima.

Són tendència