Connect with us

Comunitat

Un home és detingut com a presumpte autor d’un doble intent d’assassinat a Can Pastilla

Un home és detingut com a presumpte autor d'un doble intent d'assassinat a Can Pastilla

Les dues víctimes van haver de ser ingressades a l’UCI de Son Espases, on continuen el dia d’avui, amb greus lesions

Un home de 38 anys ha estat detingut com a presumpte autor d’un doble intent d’assassinat, després de propinar diverses punyalades per l’esquena a dos joves amb qui havia mantingut una discussió en un bar de Can Pastilla.

Segons informa la Policia, els fets van passar cap a les tres i mitja de la matinada de dissabte passat. La Policia Nacional ha detingut un home de 38 anys com a presumpte autor d’un doble intent d’assassinat, en propinar diverses punyalades per l’esquena dos joves amb qui havia mantingut un enfrontament en un bar de Can Pastilla, a Palma. Els dos ferits van haver de ser ingressats a l’UCI de Son Espases, on continuen el dia d’avui, amb greus lesions.

Segons informa la Policia, els fets van passar devers les tres i mitja de la matinada de dissabte passat, a l’exterior d’un local d’oci nocturn.

Les investigacions policials van permetre identificar el presumpte autor de les ganivetades i comprovar que sobre ell pesava una ordre de recerca i ingrés a la presó dictada per un jutjat de Màlaga.

Són tendència