Connect with us

Vist a les xarxes

Sánchez rebutja la petició de Feijóo: que el deixi governar dos anys i sis pactes d’Estat

Sánchez rebutja la proposta de Feijóo: que el deixi governar dos anys i sis pactes d'Estat

Aquest dimecres el líder popular ha demanat al president del govern espanyol en funcions que signi un pacte per la governabilitat i li doni suport a la investidura dels dies 26 i 27 de setembre

El PSOE ha rebutjat l’oferta del PP de facilitar la investidura de Feijóo i fer-lo president durant dos anys. Aquest dimecres el líder popular ha demanat a Pedro Sánchez que signi un pacte per la governabilitat i li doni suport a la investidura dels dies 26 i 27 de setembre. Ha estat durant la reunió que tots dos han mantingut al Congrés dels Diputats.

En concret, la proposta del polític conservador consistia en un pacte que duia per nom Acord per la igualtat i el benestar de tots els espanyols i que està il·lustrat amb una fotografia de la signatura dels pactes de la Moncloa del 1977.

Un pacte que contempla el suport del PSOE a la investidura de Feijóo, l’aprovació de sis grans pactes d’Estat i la convocatòria d’eleccions en aquest període de temps, si així ho consideren els dos partits.

Per la seva banda, Pedro Sánchez li ha proposat a Alberto Núñez Feijóo un acord perquè, sigui qui sigui el pròxim president del govern espanyol, el PSOE i el PP es comprometin a renovar el Consell General del Poder Judicial abans que acabi l’any.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència