Connect with us

Actualitat

A Llucmajor: Els nuclis de s’Estanyol i Son Bieló ja reben aigua potable

Després de deu anys de reivindicacions veïnals reclamant aquest servei

Els habitatges dels nuclis de s’Estanyol i Son Bieló reben aigua potable després de més d’una dècada de reivindicacions veïnals per a reclamar aquest servei. Les obres de canalització per a dur l’aigua des dels dos pous de la finca de Garonda fins als esmentats nuclis costaners ja van concloure. El projecte ha comptat amb un pressupost d’1’3 milions d’euros que ha pagat ínte- grament l’Ajuntament de Llucmajor.

Pel que fa als habitatges de s’Estanyol, a partir d’ara s’hauran d’anar connectant a la xarxa d’aigua potable, ja que les escomeses estan habilitades per a donar el servei. Diferent és el cas de Son Bieló on ja comptaven amb aigua canalitzada a través del servei de l’empresa concessionària “amb l’inconvenient però que l’aigua que rebien estava salinitzada, ara ja reben l’aigua dels pous de Garonda ja que només hem hagut de canviar la connexió general del pou antic als nous de Garon- da”, explica el regidor d’Urbanisme, Jaume Tomàs (MÉS).

A la finca de Garonda, ubicada a la carretera del Cap Blanc, hi ha dos pous on s’hi han construït dos dipòsits de 860 metres cúbics de capacitat cadascun. El projecte que s’ha executat ha consistit en fer la canalització dels poc més de 5 kilòmetres que separen l’esmentada zona amb els nuclis costaners. L’Ajuntament de Llucma- jor té autorització per extreure 45 metres cúbics d’aigua cada hora.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència