Connect with us

Actualitat

Una jove denuncia haver sofert una presumpta agressió sexual a S’Illot

Una jove denuncia haver sofert una presumpta agressió sexual a S'Illot

El Consistori ha emès un comunicat condemnant els fets que tingueren lloc la matinada del passat diumenge en el marc de les festes del nucli costaner i que estan sent investigats

Agents de la Policia Local i la Policia Nacional investiguen una presumpta agressió sexual a una jove la matinada del passat dissabte a S’Illot, coincidint amb les festes d’estiu que se celebren aquests dies. A hores d’ara no han transcendit més detalls al respecte.

Arran d’aquests fets, l’Ajuntament de Manacor ha emès avui un comunicat de condemna pels fets denunciats. En la nota municipal,” l’Ajuntament de Manacor rebutja enèrgicament qualsevol classe de violència sexual contra les dones i està a disposició de la investigació policial. El batle de Manacor, Miquel Oliver, i l’equip de govern segueixen de prop i amb preocupació tota la informació sobre el cas”.

El comunicat recorda que “les agressions sexuals són un atemptat contra els drets fonamentals de les persones, a més d’un delicte, un greu problema social i polític i una forma més de violència masclista. L’Ajuntament de Manacor posa a disposició de la persona agredida tots els recursos necessaris per a la seva atenció i recuperació, el màxim suport i solidaritat amb la dona i el seu entorn, a més del respecte per a preservar els seus drets i la seva intimitat”.

El Consistori també ha reiterat el seu compromís a l’hora de continuar fent feina per aconseguir un municipi lliure d’agressions sexistes.

Són tendència