Connect with us

Comunitat

Dues dones són detingudes per diversos robatoris d’equipatge a Son Sant Joan

Dues dones són detingudes per diversos robatoris d'equipatge a Son Sant Joan

A finals del passat mes de juliol, personal d’una línia aèria va denunciar la sostracció de dues maletes que estaven sota la seva custòdia a la zona d’arribades de l’aeroport

La Guàrdia Civil ha detingut dues dones, una de nacionalitat espanyola i l’altra equatoriana, com a presumptes autores d’almenys dos delictes de furt d’equipatges a l’aeroport de Palma.

A finals del passat mes de juliol, personal d’una línia aèria va denunciar la sostracció de dues maletes que estaven sota la seva custòdia a la zona d’arribades de l’aeroport. El valor del contingut dels dos equipatges rondava els 15.000 euros.

Iniciada la investigació, els guàrdies civils van identificar dues dones com a sospitoses dels fets. A principis d’aquest mes d’agost, les dues investigades arribaren novament a l’aeroport de Palma, en un vol de procedent de la península. La Guàrdia Civil va establir un dispositiu de vigilància sobre elles i a la zona de recollida d’equipatges van poder ser sorpreses quan recollien dues maletes més d’una de les cintes.

Un cop detingudes, van poder ser recuperar les maletes que acabaven de sostreure i posteriorment tots els efectes de valor dels equipatges sostrets uns dies abans.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència