Connect with us

Actualitat

Els socorristes de les platges de Manacor desconvoquen la vaga

L’empresa concessionària del servei i els treballadors han tancat aquest dilluns un acord en el transcurs d’una negociació celebrada al Tribunal d’Arbitratge i Mediació de les Illes Balears (TAMIB)

L’empresa concessionària del servei de vigilància i socorrisme de les platges del municipi de Manacor i els seus treballadors han arribat aquest dilluns a un acord que ha permès la desconvocatòria de la vaga que havia de començar el pròxim 29 de juliol i que s’havia de perllongar durant un període de 10 dies, fins dia 13 d’agost.

L’entesa s’ha produït aquest dilluns en el transcurs d’una negociació celebrada al Tribunal d’Arbitratge i Mediació de les Illes Balears (TAMIB), en què també hi ha estat present l’Ajuntament de Manacor.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, present a la negociació juntament amb els representants dels treballadors i de l’empresa, ha valorat molt positivament l’esforç que han fet les dues parts “per donar sortida a aquest conflicte laboral i poder garantir també el servei en un moment de màxima afluència a les platges”. “Des de l’Ajuntament de Manacor ens comprometem també a fer feina perquè el proper contracte públic per a aquest servei no només reculli les millores salarials que preveu el conveni col·lectiu del sector, sinó que també repercuteixi en millores per als usuaris”, ha afegit.

El servei de socorrisme de les platges de Manacor compta amb una vintena de treballadors i la concessió d’aquest servei està contractat fins a l’any 2025.

Són tendència