Connect with us

Actualitat

La història es repeteix: Manacor continuarà sense tenir cap alt càrrec al Govern sota el mandat del PP

La història es repeteix: Manacor continuarà sense tenir cap alt càrrec al Govern sota el mandat del PP

La presidenta Marga Prohens ha donat a conèixer els homes i dones que formaran part del primer Executiu; destaca el nomenament de l’exbatle de Montuïri, Jaume Bauçà, al capdavant de Turisme

Manacor seguirà, com ha passat històricament, sense comptar amb un alt càrrec dins de l’organigrama del Govern sota el mandat del PP. Record unes declaracions d’Antoni Pastor, l’any 2011, a punt d’iniciar la seva tercera legislatura consecutiva com a batle de Manacor i que van ser publicades al diari ‘Última Hora’, on lamentava i alhora també criticava el fet que la capital del Llevant fos l’únic municipi de més de 20.000 habitants sense cap representant polític destacat al Consell de Mallorca o a l’Executiu autonòmic. Dotze anys després, la història es repeteix en el present, com ha passat en el passat, i qui sap si perdurarà també en el futur.

La presidenta del Govern, Marga Prohens, ha fet públic aquest matí els noms dels nous consellers i conselleres pel que fa a l’inici del seu mandat, destacant que suposa una barreja “d’experiència entre l’Administració Pública i el sector privat”. A més, ha afegit que s’han triat «els millors homes i dones, sense quotes de cap classe».

Segons ha detallat la presidenta, el nou Govern disposarà d’un total de deu conselleries, una menys que les del Govern presidit per Francina Armengol. Com a novetat, destaca la creació per primera vegada d’una conselleria de la mar i del cicle de l’aigua, que assumirà les noves competències de costes, així com la gestió de ports i de recursos hídrics. Destaca també el nomenament de l’exbatle de Montuïri, Jaume Bauçà, al capdavant de Turisme.

Toni Costa, vicepresident i conseller d’Economia, Hisenda i Innovació

Antoni Vera, conseller d’Educació i Universitats

Juan Manuel Lafuente, conseller de la Mar i del Cicle de l’Aigua

Jaume Bauzà es fa càrrec de Turisme, Esports i Cultura

Catalina Cirer, consellera de Família i Serveis Socials

Joan Simonet, conseller d’Agricultura, Pesca i Medi Natural

Manuela García, consellera de Sanitat

Antònia Estarellas, consellera de Presidència i Administracions Públiques

Marta Vidal, consellera d’Habitatge, Territori i Mobilitat

Alejandro Sáenz, conseller d’Empresa, Ocupació i Energia

Són tendència