Connect with us

Artà

Artà estrena una nova web i una aplicació mòbil

L’Ajuntament presenta nova web i una app mòbil per facilitar la comunicació amb els ciutadans

La nova pàgina web i la nova app municipal per a dispositius mòbils són dues eines orientades a agilitzar la comunicació entre la ciutadania i el consistori, i que han de contribuir a fomentar la interacció i participació de la gent del poble en la vida municipal.

La web ha canviat per a donar més facilitat als ciutadans i fer-se més llegible i competitiva a la xarxa. Per això, s’ha dividit en tres grans temes: un amb informació del municipi, un amb les característiques de l’Ajuntament i una altra que descriu i presenta l’oferta turística del municipi.

Per altra part, l’app, que estarà disponible per tots els dispositius mòbils a partir del dilluns 10 d’abril, permetrà els veïns i veïnes donar part de qualsevol incidència que es detecti en el municipi i fer-ne el seguiment, així com estar al dia de les darreres notícies municipals.

La presentació oficial d’aquestes innovacions tecnològiques, desenvolupades per l’empresa Bit Grup, cent per cent artanenca, serà el 10 d’abril al Teatre d’Artà.

 

 

Són tendència