Connect with us

Actualitat

Imputat el patró de l’embarcació que va atropellar una dona quan nedava a una platja d’Artà

Imputat el patró de l'embarcació que va atropellar una dona quan nedava a una platja d'Artà

L’accident va tenir el passat 18 de juny i la víctima va morir poc després del tràgic succés

La Guàrdia Civil ha imputat per un delicte d’homicidi imprudent al patró de l’embarcació que va atropellar una dona quan es trobava en banyant-se a una platja de la zona costanera d’Artà. La víctima, poc després del succés, va morir.

Els fets tingueren lloc el passat 18 de juny, la víctima es trobava amb dues amigues en una embarcació que havien llogat per passar el dia al mar. Quan es disposaven a abandonar el lloc on es trobaven fondejats, el patró de l’embarcació va iniciar una maniobra de marxa enrere, fet que va provocar l’atropellament d’unes de les dones, que continuava banyant-se dins l’aigua a la part de popa. La víctima va patir ferides de consideració per diverses parts del cos.

Després de la investigació oberta pel Servei Marítim de la Guàrdia Civil s’estudia la possibilitat que el patró de l’embarcació va actuar de forma temerària en fer una maniobra antireglamentària. Segons ha informat la Guàrdia Civil, el patró no disposava de la titulació professional obligatòria per desenvolupar aquesta activitat.

Són tendència