Connect with us

Actualitat

Miquel Oliver, reelegit batle de Manacor amb el suport del PSOE i AIPC i pendent de pactes

Miquel Oliver, reelegit batle de Manacor amb el suport del PSOE i AIPC i pendent de pactes

En el seu discurs, ha demanat que la col·laboració entre institucions, al marge de les diferències de color politica, se sostingui en la normalitat

Miquel Oliver (MÉS Esquerra) continuarà un mandat més al capdavant de la batlia de Manacor, després d’haver obtingut els vots suficients per a la seva proclamació. A més del suport dels seus companys de partit, PSIB-PSOE i AIPC també han votat a favor de la seva investidura, pendents que es pugui formalitzar un pacte de govern a tres bandes per als pròxims quatre anys.

En el seu discurs de proclamació, Oliver ha demanat que la col·laboració entre institucions, al marge de les diferències de color política, se sostingui en la normalitat, posant èmfasi que “vivim temps de canvi”. Aquest fet ha provocat que les forces progressistes de Balears estaran els pròxims quatre anys a l’oposició, “però no en el cas de Manacor. Els mateixos ciutadans han estat els que per tercera vegada consecutiva han decidit amb els seus vots que siguem nosaltres els qui gestionem i resolguem les necessitats del municipi”. Finalment, ha expressat la voluntat d’allargar la mà als grups de l’oposició a l’hora de sumar esforços per poder atendre i donar resposta a les necessitats dels veïns i veïnes.

Són tendència