Connect with us

Actualitat

Violenta agressió a Porto Cristo

Violenta agressió a Porto Cristo

Un home i una dona, tots dos de nacionalitat espanyola, van ser arrestats com a presumptes autors d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa

Agents de la Policia Nacional a Manacor van detenir dissabte a la matinada un home i una dona, tots dos de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa i contra l’administració de justícia.

Els fets van passar el citat dia a Porto Cristo, moment en què va entrar una telefonada al 091 comunicant que havien localitzat un home que havia participat en un robatori i estava retingut.

Un cop al lloc dels fets, els agents van veure un home estès a terra, el qual presentava una hemorràgia al cap, així com diverses ferides per diverses parts del cos trobant-se inconscient.

Des de dijous de la mateixa setmana, la parella que va ser arrestada intentava localitzar el suposat autor del robatori. La trobada es va produir dissabte a la tarda, situació que va provocar una persecució entre dos vehicles per diferents punts del nucli urbà de Porto Cristo, fins que la víctima es va poder refugiar a les instal·lacions del camp de futbol.

La dona li va recriminar al suposat lladre el robatori exigint-li que li tornés tot el sostret, i li va donar diverses manotades, fins que va intervenir la seva parella que va propinar una empenta a la víctima quedant inconscient sobre la vorera. L’home també hauria rebut una puntada de peu al cap, que li va originar una otorràgia. La víctima va haver de ser traslladada en estat crític a un centre hospitalari de Palma on està ingressat.

Al mateix lloc on es va produir l’agressió, els agents van localitzar una navalla pertanyent al suposat lladre, no quedant acreditat fins al moment que hagués estat utilitzada. També va ser trobada una bossa amb diverses peces de roba amb l’etiqueta, no localitzant el tiquet de compra, per la qual cosa van quedar sota custòdia policial.

Els agents van procedir a la detenció de la parella, com a presumptes autors d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa a més d’investigar-los per un delicte contra l’administració de justícia, suposadament per actuar fora de les vies legals per fer un dret propi emprant violència.

Són tendència