Connect with us

Actualitat

Manacor: MÉS Esquerra partidari d’un “pacte d’estabilitat” amb AIPC i PSOE

manacor: M%C3%89S Esquerra partidari d'un "pacte d'estabilitat" amb AIPC i PSOE

L’Assemblea del partit es va reunir aquest passat dilluns per valorar els resultats de les eleccions municipals del passat 28 de maig

L’Assemblea de MÉS Esquerra de Manacor es va reunir aquest passat dilluns per valorar els resultats de les eleccions municipals del passat 28 de maig i “traçar les línies d’un pacte de govern”, segons ha informat la formació política a través d’un comunicat.

En la nota, es ressalta la voluntat d’apostar per “un govern fort, estable i de signe progressista, que reflecteixi els resultats de tots els nuclis”. Per aquesta raó, emplaçant AIPC/SyS que, finalment, aposti per integrar-se a formar part del futur govern municipal “com a força més votada a Porto Cristo”, estenent la convidada al PSOE, “per conformar un equip fort i estable”, diu el comunicat.

La formació també manifesta la voluntat de “consensuar amb el principal partit de l’oposició, el PP, aquelles polítiques cabdals per al municipi”

En el mateix escrit, també es deixa constància de la voluntat de “consensuar amb el principal partit de l’oposició, el PP, aquelles polítiques cabdals per al municipi”.

Són tendència