Connect with us

Actualitat

S’Illot reparteix 300 quilos de gambes

A la gambada d’enguany hi participaren gairebé  mil comensals

S’Illot ha tornat a treure la seva part més marinera en aquestes festes per a celebrar la seva nit més autèntica. La “gambada” de la nit marinera ha acollit a un miler de persones que han omplert un any més l’avinguda dels Pins de la localitat.

L’oloreta a gamba era notòria des de les vuit de l’horabaixa quan els quilos i quilos de gambes, concretament 300, es van començar a torrar per a poder satisfer a tots els comensals que havien adquirit els seus tiquets. Es van vendre 800.

Cada any són més els visitants a aquesta nit marinera atrets pel bon temps, la bauxa i com no podia ser d’altra manera, la bona cuina. Aquest any, el batle i regidors varen ser voluntaris i van ajudar també a servir gambes i menjar als assistents.

 

 

Després de les gambes i amb la panxa plena, tots els assistents  han pogut gaudir de ball en línea i la música en directe en una vetllada que s’ha allargat fins més enllà de la mitja nit.

Una festa entranyable, familiar i alegre enmig d’unes festes que acabaran aquest diumenge vinent amb la famosa traca de focs artificials de s’Illot.

Són tendència