Connect with us

Actualitat

S’Illot reparteix 300 quilos de gambes

A la gambada d’enguany hi participaren gairebé  mil comensals

S’Illot ha tornat a treure la seva part més marinera en aquestes festes per a celebrar la seva nit més autèntica. La “gambada” de la nit marinera ha acollit a un miler de persones que han omplert un any més l’avinguda dels Pins de la localitat.

L’oloreta a gamba era notòria des de les vuit de l’horabaixa quan els quilos i quilos de gambes, concretament 300, es van començar a torrar per a poder satisfer a tots els comensals que havien adquirit els seus tiquets. Es van vendre 800.

Cada any són més els visitants a aquesta nit marinera atrets pel bon temps, la bauxa i com no podia ser d’altra manera, la bona cuina. Aquest any, el batle i regidors varen ser voluntaris i van ajudar també a servir gambes i menjar als assistents.

 

 

Després de les gambes i amb la panxa plena, tots els assistents  han pogut gaudir de ball en línea i la música en directe en una vetllada que s’ha allargat fins més enllà de la mitja nit.

Una festa entranyable, familiar i alegre enmig d’unes festes que acabaran aquest diumenge vinent amb la famosa traca de focs artificials de s’Illot.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència