Connect with us

Actualitat

Manacor descarta la petició de Mercadona de crear un nou vial d’accés al polígon agroalimentari

Manacor descarta la petició de Mercadona de crear un nou vial d'accés al polígon agroalimentari

La Policia Local considera que la proposta de la cadena d’alimentació “no està justificada ni respon a l’interès general”

Després de molts mesos de negociació entre les dues parts, finalment l’Ajuntament de Manacor ha decidit fer pública la seva postura definitiva al voltant de la petició plantejada per la cadena d’alimentació Mercadona sobre la possibilitat de crear un nou vial d’accés des de la Ronda des Port al polígon agroalimentari.

La proposta empresarial respon a la voluntat de possibilitar un millor accés dels futurs clients a la nova superfície comercial que té projectada construir-hi. Les reticències polítiques estan justificades en diversos informes tècnics contraris a les intencions empresarials.

L’informe de la Policia Local determina que la construcció d’aquest nou vial d’accés exclusiu “no té justificació tenint en compte l’interès general”. El cap dels serveis jurídics d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manacor, hauria coincidit en aquesta valoració, segons va informar el Consistori en una nota de premsa.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, va comparèixer aquest dimecres en roda de premsa acompanyat del regidor d’Interior, Joan Gaià, per fer pública la postura de l’Ajuntament respecte a l’assumpte, explicant que “està fonamentada en els criteris que marquen els tècnics municipals. És la meva obligació com a batle defensar l’interès general per damunt de l’interès particular i així ho faré davant qui faci falta», va assegurar.

Segons concloure la seva compareixença considerant que «la intenció d’incidir en una decisió municipal en plena campanya electoral és una pràctica que consider que no és presentable”.

Són tendència