Connect with us

Actualitat

Dues persones detingudes a Manacor per utilitzar receptes falses per obtenir ansiolítics

Van ser presentades en diferents farmàcies de Montuïri, Porreres i Son Servera, fins que van poder ser descoberts

La Guàrdia Civil ha detingut a Manacor una dona i un home, tots dos de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d’un delicte de falsedat documental a la localitat de Manacor.

Després de tenir coneixement de l’augment de receptes mèdiques, presentades a diferents farmàcies de diverses localitats del Llevant i el Pla de Mallorca, que eren de dubtosa expedició per part del metge prescriptor, agents de la Guàrdia Civil de Manacor van iniciar una investigació.

Del resultat de les indagacions, els guàrdies civils van detectar que diverses persones havien presentat 13 receptes del mateix metge i per als mateixos medicaments, principalment hipnòtics i somnífers, a farmàcies de Montuïri, Porreres i Son Servera, receptes que aquest últim facultatiu no va reconèixer com autèntiques.

Després de diverses gestions, els agents van esbrinar la identitat de les dues persones que suposadament eren els que falsificaven les receptes, que emplenaven amb el nom de familiars o amics per no aixecar les sospites, evitant que fossin tots els impresos amb els mateixos noms, signades totes elles pel mateix facultatiu.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència