Connect with us

Actualitat

Detingut un delinqüent molt actiu a la zona del Llevant

Detingut un delinqüent molt actiu a la zona del Llevant

Després de cometre dos robatoris: el primer amb violència a un establiment turístic de Cala Millor i el segon amb força a un bar de Sant Llorenç

Un home, de 38 anys i de nacionalitat espanyola, ha estat detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència a un establiment turístic de Cala Millor i un altre amb força a Sant Llorenç des Cardassar.

Els fets es remunten a la matinada del dia 22 d’abril, quan el vigilant nocturn d’un hotel va sentir renou a la zona del bar i es va acostar a comprovar què passava. En arribar, un individu encaputxat el va sorprendre i va agredir violentament abandonant seguidament el lloc dels fets.

El succés va suposar l’inici d’una investigació per a l’esclariment dels fets. Després de visionar les càmeres de seguretat, van identificar l’agressor que va resultar ser un conegut delinqüent habitual de la zona, que ja estava sent cercant per un robatori anterior en un bar de Sant Llorenç, on havia sostret la recaptació de la caixa registradora després de forçar una finestra.

El jutge va decretar el seu ingrés a la presó.

Són tendència