Connect with us

Actualitat

El piròman de Porreres, dies abans de la nit de terror, va cometre un robatori a un vehicle estacionat a Manacor

El piròman de Porreres, dies abans de la nit de terror, va cometre un robatori a un vehicle estacionat a Manacor

El presumpte autor dels fets s’enfronta a un delicte de danys continuat i diversos robatoris amb força

La Guàrdia Civil ha revelat aquest dimecres més dades relacionades amb els tristos fets ocorreguts dimarts passat a la matinada al nucli de Porreres, on van resultar seriosament afectats 17 vehicles estacionats a la via pública que després de ser objecte de robatori eren intencionadament incendiats.

La mateixa nit va poder ser identificat i detingut, un jove de 22 anys, resident al poble, com a presumpte autor d’un delicte de danys continuat, robatori a l’interior de diversos vehicles i robatori amb força.

El desplegament de diversos agents per les immediacions dels carrers afectats pel succés, van permetre trobar un patinet elèctric abandonat als voltants d’un dels incendis, localitzant moments més tard un jove amagat sota un cotxe, el qual portava diversos encenedors.

Després de la detenció i la inspecció ocular de tots els vehicles, els guàrdies civils van evidenciar que el detingut obria els cotxes, s’apoderava dels objectes de valor de l’interior i a continuació calava foc als seients i així successivament. Fins a 17 cotxes estacionats van resultar afectats per la inesperada situació, que també va fer necessària la intervenció de diverses dotacions de Bombers. La façana d’un edifici municipal va quedar afectada per les flames.

Durant el registre del domicili del jove arrestat es van trobar monedes i altres efectes sostrets dels vehicles incendiats la mateixa matinada dels fets, així com altres objectes de tres delictes més de robatori en altres vehicles en dates anteriors, dos a Porreres i un a Manacor. També van ser trobats diversos ordinadors portàtils sostrets d’algun centre escolar, encara per determinar.

Són tendència