Connect with us

Comunitat

Obrin un expedient al refugi públic de Deià per publicitar-se com a lloguer turístic

La concessionària havia promocionat el refugi en diferents pàgines de lloguer turístic com Airbnb

El Consell de Mallorca ha obert un expedient a la concessionària del refugi públic de Can Boi de Deià per un possible incompliment del contracte després de publicitar-se a pàgines de lloguer turístic com Airbnb.

En un comunicat, el departament de Medi Ambient del Consell informa que la concessionària havia promocionat el refugi en diferents pàgines de lloguer turístic, els anuncis ja s’han retirat d’aquests suports digitals. En concret, l’empresa concessionària hauria incomplert les condicions de prestació del servei pel que fa a la promoció de l’ús dels refugis públics ja que no va demanar permís al Consell de Mallorca per realitzar aquesta promoció. En la publicitat no es va incloure en cap moment la imatge corporativa del Consell de Mallorca, ni es feia referència a la xarxa de refugis de la institució. A més, l’oferta incomplia les tarifes aprovades ja que, per exemple, el preu anunciat en Airbnb incloïa pernoctació i esmorzar de forma indivisible, quan són serveis independents i, per tant, el client té dret a triar.

L’empresa concessionària només podia aplicar els preus i els serveis que hi ha a l’ordenança de preus. Els únics preus especials que es poden cobrar són els que s’especifiquen per a les persones federades. En cap cas, ha subratllat el Consell, la concessionària pot aplicar els descomptes que s’anuncien a Airbnb vinculats al temps d’estada.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència