Connect with us

Actualitat

La Guàrdia Civil intervé una narcollanxa a la platja de Cala Gran, a Santanyí

La Guàrdia Civil intervé una narcollanxa a la platja de Cala Gran, a Santanyí

El pilot de l’embarcació, que va decidir llançar la mercaderia a l’aigua, va poder ser detingut després d’intentar fugir

La Guàrdia Civil ha detingut aquest divendres a un home després d’una persecució d’una narcolanxa en aigües de la platja de Cala Gran, a Santanyí. Un dels ocupants de l’embarcació ha pogut ser detingut poc després durant la seva fugida. La resta d’ocupants estan sent cercats. La càrrega que contenia substàncies estupefaents hauria estat llançada a l’aigua durant la persecució.

Els banyistes que es trobaven aquest matí a la platja de Cala Gran, s’han vist sorpresos per l’arribada precipitada d’una llanxa a tota velocitat, que ha embarrancat sobre l’arena. El tripulant ha botat de la llanxa i ha prosseguit la fugida a peu. Poc després ha pogut ser detingut pels agents de la Guàrdia Civil.

L’helicòpter de la Benemèrita i el Servei Marítim estan realitzant batudes per localitzar dos possibles tripulants més de l’embarcació i intenten recuperar la droga que ha tirat a l’aigua el traficant detingut.

Són tendència