Connect with us

Actualitat

Detingut un home a Manacor per fer exhibicionisme en presència de menors

Agents de la Policia Nacional a Manacor, van procedir aquest passat dimecres a la detenció d'un home, de 30 anys, i de nacionalitat espanyola, per un delicte d'exhibicionisme. Els fets van passar ahir capvespre a la terrassa d'un cèntric bar de la ciutat, quan un home es feia tocaments en parts íntimes en presència de diversos menors. Poc després el presumpte autor va decidir abandonar la terrassa, i es va ficar a l'interior d'un pàrquing d'un supermercat situat a prop de la zona. En un moment donat un agent de la Policia Nacional va observar l'home com s'estava masturbant a prop del seu vehicle, i va avisar a una patrulla de la Policia perquè procedissin a realitzar la intervenció adequada. L'home va poder ser identificat minuts després pels agents policials. L'arrestat es trobava amb la cremallera baixada i fumant un cigarret, argumentant que es trobava així perquè anava al bany. Els agents van recollir informació i diversos testimonis van comentar que l'home es masturbava al pàrquing del supermercat i que moments abans també hauria estat en una terrassa d'un bar fent-se tocaments en presència de diversos menors, per la qual cosa van procedir a la detenció del presumpte autor per un delicte d'exhibicionisme.

El subjecte va poder ser identificat poc després a l’interior d’un pàrquing d’un supermercat

Agents de la Policia Nacional a Manacor, van procedir aquest passat dimecres a la detenció d’un home, de 30 anys, i de nacionalitat espanyola, per un delicte d’exhibicionisme.

Els fets van passar ahir capvespre a la terrassa d’un cèntric bar de la ciutat, quan un home es feia tocaments en parts íntimes en presència de diversos menors.

Poc després el presumpte autor va decidir abandonar la terrassa, i es va ficar a l’interior d’un pàrquing d’un supermercat situat a prop de la zona.

En un moment donat un agent de la Policia Nacional va observar l’home com s’estava masturbant a prop del seu vehicle, i va avisar a una patrulla de la Policia perquè procedissin a realitzar la intervenció adequada.

L’home va poder ser identificat minuts després pels agents policials. L’arrestat es trobava amb la cremallera baixada i fumant un cigarret, argumentant que es trobava així perquè anava al bany.

Els agents van recollir informació i diversos testimonis van comentar que l’home es masturbava al pàrquing del supermercat i que moments abans també hauria estat en una terrassa d’un bar fent-se tocaments en presència de diversos menors, per la qual cosa van procedir a la detenció del presumpte autor per un delicte d’exhibicionisme.

Són tendència