Connect with us

Actualitat

Detingudes quatre persones a Manacor per diversos robatoris en habitatges i un restaurant

Detingudes quatre persones a Manacor per diversos robatoris en habitatges i un restaurant

Els arrestos es van dur a terme en tres operacions policials diferents

Agents de la Policia Nacional de Manacor han procedit a la detenció de quatre persones per diverses sostraccions en habitatges i un restaurant del municipi, en diverses intervencions sense relació entre elles i produïdes en dies diferents.

Primera intervenció amb dos detinguts gràcies a la col·laboració ciutadana

Dissabte passat, agents de la Policia Nacional a Manacor, van procedir a la detenció de dos homes de 21 anys, d’origen marroquí, per diverses temptatives de robatori amb força en diversos domicilis.

Els fets van ocórrer durant el capvespre del passat dissabte a les 17.30 hores, en un carrer del nucli urbà de la ciutat, quan dues persones amb una palanqueta van començar a forçar una finestra d’un domicili que donava a la via pública, fet que va ser presenciat per un veïnat, que va avisar a la Policia.

El testimoni, també va poder presenciar com que no pogueren forçar la finestra, se’n van anar del lloc dels fets, per retornar pocs minuts després i forçar altres finestres d’altres habitatges ubicats en el mateix carrer, sense aconseguir finalment el seu propòsit i abandonant posteriorment la zona.

Diverses batudes policials pels carrers dels voltants van possibilitar localitzar als presumptes autors.

Segona detenció

La segona detenció es va produir durant el matí. del passat dimarts, després de produir-se un robatori amb força en un restaurant, on van forçar la porta d’accés i una vegada a l’interior van sostreure diversos dispositius electrònics com una tauleta electronica i monedes.

En vista dels fets les patrulles de Policia Nacional i de Policia Local de Manacor van dur a terme un dispositiu per a localitzar al presumpte autor, tractant-se d’un jove de 26 anys, de nacionalitat espanyola, aconseguint interceptar-li i procedir a la seva detenció com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força. A l’arrestat li va ser intervinguda un ganivet.

Tercera intervenció

La tercera intervenció es va produir a conseqüència d’una recerca duta a terme per diverses sostraccions en habitatges situats en la zona costanera de Manacor. Els agents van poder comprovar que un home accedia a les cases a través de la porta principal o de les portes corredisses de les terrasses, aprofitant que els habitants les tenien obertes.

L’home accedia a l’interior i deambulava pels habitacles cercant efectes de valor, arribant a vegades a coincidir amb algun membre de la família que estava en alguna de les habitacions.

L’individu poc després va poder ser identificat i detingut. Es tracta d’un home, de 38 anys, d’origen marroquí, presumpte autor de dos delictes de violació de domicili i un delicte de furt.

Són tendència