Connect with us

Actualitat

Surten a licitació les obres d’ampliació del CEIP de la Colònia de Sant Pere

Surten a licitació les obres d'ampliació del CEIP de la Colònia de Sant Pere

Dotarà el centre educatiu de més d’espai i permetrà atendre un major nombre d’alumnes

La Conselleria d’Educació i Formació Professional acaba de publicar a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació de les obres d’ampliació del CEIP Rosa dels Vents de la Colònia de Sant Pere, a Artà, per una quantitat de 2.020.446,42 €. El termini d’execució és de 12 mesos.

L’ampliació del centre, el dotarà de més d’espai i beneficiarà els més de 70 actuals alumnes i els que venguin en el futur.

Nous espais 

Amb un pressupost de més de 2 milions d’euros, aquesta primera fase dotarà el centre dels espais necessaris per a una escola de dues unitats d’educació infantil i quatre unitats agrupades d’educació primària (2+4).

L’ampliació del centre es farà en harmonia amb l’edifici existent, de manera que s’estableixin les pautes de creixement respectant la mida, la geometria i el llenguatge arquitectònic de l’edifici actual.

El nou edifici és un volum principalment rectangular de planta baixa que es desenvolupa al llarg de la façana sud-est de l’actual edifici, separat a tres metres.

L’edifici existent i el de nova construcció s’uniran mitjançant un pas cobert i tancat.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència