Connect with us

Actualitat

Denuncien la ‘desprotecció’ de s’Algar

Denuncien la 'desprotecció' de s'Algar

Pernoctacions contínues, excrements humans, retirada de pedres per entrar amb els vehicles a les zones en procés de restauració natural, focs al límit de la garriga, són només algunes de les activitats que els visitants fan dins d’un espai declarat com Àrea Natural d’Especial Interès (ANEI)

La Plataforma Salvem Portocolom fa dies que ve denunciant la proliferació de vehicles a la zona declarada ANEI de s’Algar, en el municipi de Felanitx.

L’entitat proteccionista recorda que des de l’Ajuntament, a finals de l’estiu de l’any passat, varen reconèixer que la situació que s’anaven donant en aquest indret costaner no podia continuar així.

Ara, “pocs mesos abans de l’estiu i amb una previsió de nou rècord de visitants, la zona protegida de s’Algar està més desprotegida que mai. Les darreres setmanes els veïnats ens han fet arribar imatges que poc tenen a veure amb una zona protegida pel seu gran valor ecològic.

Pernoctacions contínues, excrements humans, retirada de pedres per entrar amb els vehicles a les zones en procés de restauració natural, focs al límit de la garriga, són només algunes de les activitats que els visitants fan dins d’un espai declarat com Àrea Natural d’Especial Interès (ANEI).

(Foto: Salvem Portocolom)

Són tendència