Connect with us

Actualitat

Manacor reprèn la reforma del carrer Lleó XIII després que Medi Ambient ordenés la seva paralització

Manacor reprèn la reforma del carrer Lleó XIII després que Medi Ambient ordenés la seva paralització

L’obra s’ha reanudat aquesta setmana després que el projecte inicial previst per Urbanisme, que contemplava la talla dels arbres de la zona, hagi estat revisat

L’obra de reforma del carrer Lleó XIII, entre la plaça de Sant Jaume i Sa Mora, s’han reprès aquesta setmana després de romandre aturada durant gairebé dos mesos.

I és que poc després que s’haguessin iniciat les obres projectades, el departament de Medi Ambient del mateix Consistori va ordenar la immediata paralització de la reforma per tal d’evitar la desaparició de la totalitat d’arbres de la zona, tal com contemplava la proposta d’embelliment que feia comptes executar el departament d’urbanisme.

Aquesta setmana les obres previstes s’han pogut reprendre després que el projecte inicial hagi estat revisat garantint el manteniment de l’arbrat de la zona. Des de l’àrea de Medi Ambient justificaren la decisió, pressa en el seu moment, dient que els arbres garanteixen ombra i ajuden a baixar les temperatures durant els calorosos mesos d’estiu, a més de donar valor a l’esmentat indret urbà.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència