Connect with us

Actualitat

El foc destrueix completament la nova tenda ‘JYSK’ a Manacor un any després de la seva reapertura

El foc destrueix completament la nova tenda 'JYSK' a Manacor un any després de la seva reapertura

El fet que l’establiment afectat no disposés de les preses d’aigua suficients per poder abastir les tasques d’extinció ha suposat un contratemps important; l’Ajuntament s’ha vist obligat a mobilitzar fins a 10 camions cisterna

La tenda ‘JYSK’,especialitzada en la venda d’articles de la llar i situada en el Centre Comercial de l’Olivart de Manacor, devora la carretera de Palma, ha quedat completament destruïda avui capvespre per les flames.

L’incendi que s’ha declarat minuts després de les 16 hores d’avui capvespre, ha fet necessari mobilitzar diverses dotacions dels Bombers dels parcs de Manacor, Felanitx , Llucmajor i Inca.

L’incendi ha provocat una gran fumarada, que es podia observar des de diferents indrets del Pla i el Llevant, fins al punt que des de l’Ajuntament de Manacor s’ha recomanat als ciutadans evitar tot tipus de pràctiques esportives a l’exterior degut a la mala qualitat de l’aire a conseqüència del sinistre. El succés ha obligat, durant més de dues hores, ha desviar tot el transit de vehicles d’entrada i sortida a la ciutat per la ronda de circumval·lació i per l’accés al Polígon industrial.

La manca d’aigua ha complicat les tasques d’extinció

El fet que la tenda afectada no disposés de les preses d’aigua suficients per poder abastir les tasques d’extinció per part dels bombers, ha suposat un contratemps important de cara a les primeres intervencions. Aquest fet, que no deixa de ser sorprenent, ha obligat que l’Ajuntament de Manacor hagués de mobilitzar fins a 10 vehicles cisterna, públics i privats,  perquè poguessin proveir d’aigua els nombrosos efectius de bombers desplaçats fins al lloc dels fets.

L’àrea comercial afectada, d’uns gairebé 500 m2, ha quedat completament calcinada, justament quan aquest mateix mes es complia el primer aniversari de la seva reobertura.

Es desconeixen de moment les causes que haurien originat l’incendi, que s’hauria iniciat per la zona del darrere de la nau on hi havia el magatzem. Les imatges captades per les mateixes càmeres de seguretat de la botiga, ja en mans de la Policia Nacional, permetran donar llum a les causes que han originat el sinistre. Segons fonts de la investigació, no es descarta que la causa sigui deguda a la burilla d’una cigarreta als voltants del magatzem situats just darrera de la tenda.

Són tendència