Connect with us

Comunitat

El jurat popular considera culpable d’assassinat l’acusat per la mort d’un jove a Cales de Mallorca

El jurat popular ha declarat culpable d'assassinat l'acusat de la pallissa mortal d'un home de 28 anys el passat 21 de juliol del 2021 en un aparcament de Cales de Mallorca, arran d'una discussió i sense que la víctima pogués defensar-se. Després de la lectura del veredicte, la Fiscalia ha elevat la petició de pena de 12 a 25 anys de presó, mentre que l'acusació particular ha mantengut la petició de 22 anys de presó i la defensa ha sol·licitat la pena mínima per al seu client. La presidenta del tribunal del jurat, Eleonor Moyà, ha declarat vist per a sentència el judici pel crim de Cales de Mallorca. La víctima, un home marroquí de 28 anys, va romandre quatre mesos en coma ingressat a l'Hospital Son Espases, on finalment va morir.

Els fets jutjats a l’Audiència de Palma es remunten al 21 de juliol del 2021

El jurat popular ha declarat culpable d’assassinat l’acusat de la pallissa mortal d’un home de 28 anys el passat 21 de juliol del 2021 en un aparcament de Cales de Mallorca, arran d’una discussió i sense que la víctima pogués defensar-se.

Després de la lectura del veredicte, la Fiscalia ha elevat la petició de pena de 12 a 25 anys de presó, mentre que l’acusació particular ha mantengut la petició de 22 anys de presó i la defensa ha sol·licitat la pena mínima per al seu client.

La presidenta del tribunal del jurat, Eleonor Moyà, ha declarat vist per a sentència el judici pel crim de Cales de Mallorca. La víctima, un home marroquí de 28 anys, va romandre quatre mesos en coma ingressat a l’Hospital Son Espases, on finalment va morir.

Són tendència