Connect with us

Esports

Conecta Balear patrocinarà un any més a la millor jugadora del pàdel del món, Gemma Triay

Conecta Balear patrocinarà un any més a la millor jugadora del pàdel del món, Gemma Triay

L’esportista ha rubricat aquest dimecres l’acord a la seu central de l’empresa de Manacor

Conecta Balear i l’esportista Gemma Triay han fet públic aquest migdia l’acord de renovació del patrocini en el transcurs d’una compareixença que s’ha celebrat a la seu central de la companyia al polígon de Manacor. El CEO de Conecta Balear, Joan Miquel Duran i l’esportista menorquina han comparegut davant dels mitjans de comunicació per oficialitzar el patrocini.

La convocatòria també ha servit perquè Gemma Triay fes una valoració de l’imminent inici de la nova temporada que tindrà lloc aquest mateix mes de febrer a Abu Dhabi on es disputarà el primer torneig de la temporada.

Gemma Triay i l’imminent inici de la nova temporada: “Diposada a afrontar-la amb la il.lusió de sempre i amb ganes de nous reptes”

Triay ha agraït als responsables de la companyia de telecomunicacions que hagin renovat un anyla seva confiança, alhora que manifestava que afronta la nova temporada “amb la il·lusió de sempre i disposada a afrontar nous reptes esportius. Entre ells, defensar l’actual número u”.

En aquest sentit, ha reconegut que “encapçalar el rànquing general de la competició no et garanteix res. Al final la teoria és que sobre el paper has de guanyar, però sempre tens la pressió de fer-ho bé. Encara que som conscient que al món de l’esport pot passar que no es guanyin tots els tornejos, com ens va passar la temporada passada. Al final el més important és superar els mals moments”.

Respecte al proper debut de la temporada als Emirats Àrabs, ha manifestat que “intentarem viatjar amb temps per veure si comptam amb una mica de temps per aclimatar-nos com més aviat millor. Però amb ganes d’afrontar un màster on tenim molts punts a favor”.

Conecta Balear contínua apostant de manera decidida pel món de l’esport

Conecta Balear contínua apostant de manera decidida pel món de l’esport. La companyia de Manacor, a més del patrocini de Gemma Triay, és també patrocinador oficial del Mallorca Palma Futsal de la Primera Divisió de futbol sala, de l’Atlètic Balears o del Conecta Balear Manacor de la Superlliga de voleibol, a més de tenir acords de col·laboració amb nombrosos clubs de Balears com el CD Manacor, CD Discaesports, Club Voleibol CIDE, Club Conecta Balear Triatló, FC Inter Manacor, entre d’altres.

El CEO de Conecta Balear, Joan Miquel Durán i l’esportista Gemma Triay en un moment de l’acte celebrat aquest dimecres a Manacor.

Són tendència