Connect with us

Actualitat

Surt novament a licitació les obres d’ampliació del CEIP Blai Bonet de Santanyí

L’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) ha publicat avui la licitació de les obres d’ampliació del CEIP Blai Bonet de Santanyí per una quantitat de 3.095.719,83 €. Aquest projecte va sortir a licitació el passat novembre i va quedar desert, per això s’ha ampliat el pressupost en un 10 %, a l’efecte de poder licitar les obres. Les empreses interessades poden presentar la seva oferta fins el dia 6 de març de 2023. Les obres tenen un termini d’execució de catorze mesos i suposaran una important ampliació de l’actual centre d’educació infantil i primària ja que es convertirà en un CEIP de doble línia (6 + 12 unitats). El CEIP Blai Bonet es troba ubicat en un edifici històric i pateix, des de fa temps, manca d’espais per l’augment de l’alumnat, agreujat per la dificultat d’ampliació del mateix edifici, ja que és un bé catalogat.

L’adjudicació del projecte va sortir a concurs el passat mes de novembre, però va quedar desert

L’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) ha publicat avui la licitació novament de les obres d’ampliació del CEIP Blai Bonet de Santanyí per una quantitat de 3.095.719,83 €. Aquest projecte va sortir a licitació el passat novembre i va quedar desert, per això s’ha ampliat el pressupost en un 10 %, a l’efecte de poder licitar les obres.

Les empreses interessades poden presentar la seva oferta fins el dia 6 de març de 2023.

Les obres tenen un termini d’execució de catorze mesos i suposaran una important ampliació de l’actual centre d’educació infantil i primària ja que es convertirà en un CEIP de doble línia (6 + 12 unitats).

El CEIP Blai Bonet es troba ubicat en un edifici històric i pateix, des de fa temps, manca d’espais per l’augment de l’alumnat, agreujat per la dificultat d’ampliació del mateix edifici, ja que és un bé catalogat.

Són tendència