Connect with us

Vist a les xarxes

PSOE i Podem no aconsegueixen tancar un acord que eviti més rebaixes de penes als agressors sexuals

Detingut novament el jove assetjador de la comarca del Raiguer per una agressió sexual a Sineu

L’Audiència Provincial de Balears ha rebaixat 39 condemnes a agressors sexuals arran de l’aprovació de la polèmica llei del “només sí és si”

L’acord polític per aturar l’onada de rebaixes de penes als agressors sexuals, entra en temps afegit.

El PSOE i Podem havien fixat aquest divendres com la data límit per tancar un acord que eviti més rebaixes de penes als agressors sexuals arran de la llei del “només sí és sí”, però finalment s’han donat uns dies més de marge per continuar negociant.

Els dos partits fan lectures molt diferents de la situació. D’una banda, els socialistes asseguren que hi ha un acord polític pràcticament tancat i que només queden petites qüestions tècniques.

Podem, en canvi, parla de discrepàncies fortes i no descarta que el PSOE cedeixi a la temptació d’anar a cercar els vots del PP.

Precisament, aquest divendres també s’ha sabut que l’Audiència Provincial de Balears ha rebaixat 39 condemnes a agressors sexuals arran de l’aprovació de la polèmica llei el passat mes d’octubre. En el cas concret de Balears, els jutges han determinat que només procedia la revisió en 39 dels casos. Els altres 55 han quedat com estaven.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència