Connect with us

Actualitat

Les noves exigències de Costes obliga a reordenar novament la mobilitat a la primera línia de Porto Cristo

Els bars i restaurants de la zona no podran instal·lar les seves terrasses dins la franja de sis metres a comptar des del límit del passeig respecte de la mar

Les noves exigències per part de la Demarcació de Costes obliga a reordenar novament la mobilitat a la primera línia de PortoCristo.

L’administració estatal ha fet saber als propietaris de bars i restaurants que no poden instal·lar les seves terrasses dins la franja de sis metres a comptar des del límit del passeig respecte de la mar. Aquest fet obliga a traslladar les terrasses més cap a l’interior de la via, el que impossibilita la circulació del trànsit.
En una recent reunió entre els representants polítics i els propietaris dels negocis afectats, es va decidir que les terrasses s’adaptaran a les noves indicacions de Costes i la circulació de vehicles al carrer Bordils quedarà restringit en el tram situat entre el carrer de Colom i el carrer Concepció.

En el tram del carrer Bordils entre el carrer del Port i el carrer de Colom, només hi podran accedir els veïnats i vehicles de càrrega i descàrrega.

Pel que fa al tram del carrer Bordils conegut popularment com la costa d’en Blau, serà d’evacuació en sentit ascendent dels vehicles procedents del carrer Concepció, tot i que els vehicles que vulguin aparcar també podran circular en sentit descendent per accedir a les places d’aparcament.

L’Ajuntament de Manacor ha divulgat un mapa de com quedaria establerta la mobilitat a la zona amb les noves normes de circulació.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència