Connect with us

Societat

Sis estudiants de Manacor son reconeguts per les seves qualificacions acadèmiques en els estudis universitaris i de Formació Professional

Sis estudiants de Manacor son reconeguts per les seves qualificacions acadèmiques en els estudis universitaris i de Formació Professional

Aquest reconeixement institucional pretén fomentar l’estudi i la cultura de l’esforç acadèmic entre la població

Sis estudiants de Manacor han estat premiats aquest divendres per les seves qualificacions acadèmiques en els estudis universitaris i de Formació Professional. En un acte celebrat al Centre Universitari de Manacor, han fet entrega dels guardons el batle de Manacor, Miquel Oliver i el delegat d’Educació i Cultura, Mateu Marcé. A l’acte, també hi han assistit el director del Centre Universitari de Manacor, Jaume Rigo, a més de familiars i amics dels estudiants reconeguts.

Premi als Estudis Universitaris, curs 2021-2022

Primer premi: Maria Antònia Vanrell Bosch, dels estudis de Màster Universitari en Biologia Avançada: Investigació i Aplicació, a la Universitat de Sevilla, amb una nota mitjana de 9,920. Aquest premi està dotat amb 500€.

Segon premi: Antonio Lorenzo Martínez Wambre, dels estudis de Màster Universitari en Formació del Professorat a la Universitat Internacional de la Rioja, amb una nota mitjana de 9,579. Aquest premi està dotat amb 300€.

Tercer premi: Margalida Perelló Roig, dels estudis de Grau de Medicina a la Universitat de Barcelona, amb una nota mitjana de 9,227. Aquest premi està dotat amb 200€.

Els premis als estudiants de Formació Professional s’adrecen als estudis de Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS).

Primer premi: Pere Moyà Serra, dels estudis de Tècnic superior en Màrqueting i publicitat a l’IES Manacor, amb una nota mitjana de 10,000. Aquest premi està dotat amb 500€.

Segon premi: Maria del Mar Truyols Prohens, dels estudis de Tècnic superior d’Ensenyament i animació socioesportiva a l’IES Llorenç Garcias i Font, amb una nota mitjana de 10,000. Aquest premi està dotat amb 300€.

Tercer premi: Aleix Barceló Francia, dels estudis de Tècnic superior d’Ensenyament i animació socioesportiva a l’IES Llorenç Garcias i Font, amb una nota mitjana de 9,633.

Els objectius principals d’aquests premis són els de fomentar l’estudi i la cultura de l’esforç acadèmic entre la població, fer un reconeixement públic als estudiants universitaris i de Formació Professional que demostren tenir el millor nivell acadèmic del municipi i posar la seva tasca com a exemple.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència