Connect with us

Actualitat

El Bloc demana la dimissió de Catalina Soler, per la manca de seguretat a la Cavalcada de Portocolom

El Bloc per Felanitx demana la dimissió de Catalina Soler, per la manca de seguretat a la Cavalcada de Portocolom

Un informe elaborat pel cap de la Policia Local contradiu el nombre d’efectius policials que defensava la representant de l’equip de govern, que arriba a dir “si no és així, jo dimitiré, miri”

La cavalcada dels Reis de Portocolom encara dur coa. Aquest és l’àudio pel qual el Bloc per Felanitx ha demanat aquest dijous públicament la dimissió de la primera tinenta de batlia, Catalina Soler. En la darrera sessió plenària celebrada pel Consistori, el portaveu del partit a l’oposició, Miquel Lluís Mestre va retreure a l’equip de govern que només hi hagués dos efectius policials en tot el nucli costaner el passat dia 5 de gener per encarregar-se de la seguretat de la convocatòria.

La representant del govern municipal, Catalina Soler, en la seva resposta va negar el nombre d’agents facilitats pel representant del Bloc, dient que el nombre d’efectius policials desplegats a la zona eren tres: un oficial i dos policies. També digué que eren els mateixos efectius que es mobilitzaven a la zona quan el Bloc governava, arribant a dir, que si no és així, “jo dimitiré, miri”.

Ara, una vegada s’ha conegut l’informe elaborat pel Cap de la Policia Local de Felanitx referent al full de servei per a la cavalcada de Portocolom, es constata que només hi havia dos efectius assignats al servei: un oficial i un policia.

Davant aquests fets, ara el Bloc per Felanitx demana la dimissió de la representant municipal del PP tal com ella mateixa es va comprometre davant el ple municipal.

La resposta de Soler a Twitter a la petició de dimissió

A la petició de dimissió que el Bloc ha exigit a Catalina Soler, aquesta ja s’ha pronunciat al seu compte de Twitter, i malgrat que l’informe elaborat pel cap de la Policia Local confirma que només eren dos els agents desplegats a Portocolom, la representant del govern municipal contradiu l’informe policial i continua defensant que “eren tres els efectius quan jo vaig ser informada, i algú va prendre la decisió de fer el full de servei”. Posteriorment, a la piulada de la seva resposta, ha penjat un GIF que deixa entreveure que no té cap intenció de complir la seva flamarada promesa de dimitir.

Són tendència