Connect with us

Actualitat

470 habitatges i negocis situats a les zones de sa Volta i es Serralt de Manacor ja disposen d’aigua potable

470 habitatges i negocis situats a les zones de sa Volta i es Serralt de Manacor ja disposen d'aigua potable

La proximitat d’aquests dos nuclis del cas urbà de la ciutat respecte de la planta potabilitzadora pilot ha facilitat les primeres connexions del servei

Els veïnats que viuen o disposen d’un negoci als sectors 24 i 25, corresponents als nuclis urbans de sa Volta i es Serralt, ja disposen de l’aigua potable que distribueix la planta potabilitzadora pilot de l’Ajuntament de Manacor. Un total de 470 habitatges i locals de Manacor, a més de l’escola d’infantil i primària Jaume Vidal i Alcover, ja poden fer servir l’aigua de l’aixeta per beure i per cuinar.

Aquesta fita ha estat possible gràcies a la proximitat d’aquests dos sectors de Manacor respecte de la planta potabilitzadora pilot, que també des de fa un any, ja proporcionava aigua a tres fonts públiques d’aigua potable, segons han informat en roda de premsa els responsables polítics.

El batle, Miquel Oliver, ha qualificat el fet de “passa històrica”. Aquesta primera passa arriba mentre l’Ajuntament i la SAM treballen per construir la planta potabilitzadora més grossa i definitiva. Aquest mes de desembre, l’Ajuntament de Manacor ja va adjudicar la construcció d’aquesta planta potabilitzadora que ha de facilitar el subministrament d’aigua potable al resta de la ciutat. Han acompanyat el batle la presidenta de la SAM, Cristina Capó; el vicepresident de la SAM, Sebastià Nadal; i el gerent de la SAM, Francesc Grimalt.

Al sector de sa Volta, l’aigua potable arriba a uns 330 habitatges i locals. Al sector d’es Serralt arriba a uns 140 habitatges i locals, inclosa l’escola de Jaume Vidal, que té 450 alumnes i servei de menjador. L’aigua potable, entre habitatges i locals, arriba ja a una població resident aproximada de 1.500 persones més els 450 alumnes del CEIP Jaume Vidal i Alcover.

El consum mitjà diari dels sectors de sa Volta i es Serralt és de 185 metres cúbics al dia. Els veïnats poden comprovar si el seu comptador pertany al sector 24 o 25, ja que la SAM ha posat adhesius als comptadors d’aigua indicant-ho, han explicat Capó i Nadal.

La SAM també ha instal·lat recentment una tercera font d’aigua potable al passeig de Fartàritx

La SAM també ha instal·lat recentment una tercera font d’aigua potable al passeig de Fartàritx, que se suma a les dues que des de finals de 2021 hi ha davant les instal·lacions del dipòsit municipal d’aigua.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència