Connect with us

Actualitat

El prevere diocesà manacorí, Joan F. Cortès, i el seu comentari fora de lloc: “Em vaig equivocar”

El prevere diocesà manacorí, Joan F. Cortès, i el seu comentari fora de lloc: "Em vaig equivocar"

El religiós s’ha disculpat després d’una desafortunadíssima opinió expressada públicament fa uns dies: “… Som els nebots dels qui no vàreu poder cremar el 36”

El prevere diocesà manacorí, Joan F. Cortès, que ahir va presidir les beneïdes de Manacor, malgrat la negativa d’alguns membres de l’equip de govern, s’ha disculpat després d’una desafortunadíssima opinió expressada públicament fa uns dies. Ho ha fet des del seu compte personal a Instagram.

En el polèmic comentari es podia llegir: «Qui legisla i viu sense Déu, està destinat a mentir i a no acceptar mai la culpa. A donar la culpa als altres i a no acceptar mai la seva pròpia responsabilitat. Som els nebots dels qui no vàreu poder cremar el 36».

El text, com era de suposar, no va passar desapercebut i va aixecar molta polseguera entre alguns integrants de l’equip de govern de Manacor, que van arribar fins i tot a demanar-li al rector, Antoni Amorós, tal com estava previst, que Joan F. Cortès, no podia presidir les Beneïdes previstes pel mateix dia de Sant Antoni. El malestar que va provocar el jove capellà amb les seves declaracions arribaren fins i tot al Bisbat de Mallorca.

Avui mateix, el regidor municipal, Sebastià Llodra Homar, encara s’ha referit a l’assumpte en les xarxes, dient: “Som els pares dels fills que han de créixer a una societat sense odi. Aquesta persona, en al·lusió al representant eclesiàstic, ahir no hauria d’haver presidit les Beneïdes de Manacor, de cap manera”.

Ahir capvespre, el religiós manacorí, va escriure a Instagram:
“Qui parla s’equivoca,
jo em vaig equivocar.
Per això vaig demanar,
perdó a tota sa plaça”, acompanyat del hashtag #confiteor i una fotografia seva presidint les Beneïdes de Manacor.

Són tendència